Imelda Diepstraten

Mijn naam is Imelda Diepstraten. Ik ben sinds kort bewindvoerder bij Eropaf!

Door mijn vroegere werk als maatschappelijk werkster bij de Reclassering en als zelfstandig ondernemer in de Horeca ben ik gewend om gestructureerd te werken en het overzicht te bewaren. Als startende ondernemer in de Horeca, zonder ervaring, heb ik aan den lijve mogen ervaren wat het doet met een mens om niet te kunnen voldoen aan je betalingsverplichtingen en te beseffen dat harder werken geen uitkomst is.

Mijn kennis en interesse in de wet- en regelgeving, maar ook de hulp van anderen hebben mij geleerd om er een financieel gezond bedrijf van te maken. Door de jaren heen heb ik deze kennis ook mogen uitdragen aan anderen. Ik ben erg ondernemend maar de commerciële kant sprak mij steeds minder aan. Dit heeft mij doen besluiten om in 2019 het bedrijf te verkopen.

Mijn beste kwaliteiten als maatschappelijk werkster en ondernemer komen voor mijn gevoel samen in het vak van beschermingsbewindvoerder.

Of het nu gaat om schulden of omdat er sprake is van een psychische en/of lichamelijke beperking samen gaan we het traject bewandelen van “overleven naar leven”. Ik ben in elk geval zeer vastberaden en mijn ambities zijn hoog.

De eerste stap in dit traject is dat er wederzijds een basis van vertrouwen moet zijn, ik begin dan ook altijd met een kennismakingsgesprek. U kunt mij altijd rechtstreeks bellen.

Contact opnemen met Imelda?

Imelda Diepstraten
Postbus 358 ,4880 AJ Zundert
T (06)10456741 
E diepstraten.bewind@eropaf.nl

W www.eropafondersteuning.nl

www.linkedin.com/in/imeldadiepstraten