Over ons

Stichting Eropaf! Ondersteuning is opgericht om mensen met financiële problemen zo te ondersteunen dat zij hun situatie weer op orde krijgen. In onze manier van werken gaan we er van uit dat jij de situatie uiteindelijk weer zelf kan beheren. We onderzoeken samen wat daar voor nodig is. Stap voor stap gaan we aan de slag. Eerst brengen we in beeld hoe het er voor staat, daarna brengen we jouw financiële situatie op orde. Het kan zo zijn dat we besluiten dat wij het een tijd voor jouw doen. Uiteindelijk leren we je hoe jij jouw financiën zelf kan beheren.

Onze financieel zelfbeheerders ondersteunen je als je het hoofdzakelijk nog zelf kan, maar wel een steun in de rug nodig hebt bij de uitvoering. Zij geven je tips en adviezen en ondersteunen je om goede keuzes te maken en je administratie handig in te richten.

Financieel Zelfbeheerders
Louise de Boer
Reinier Nieuwenhuis
Ton Smeets

Onze bewindvoerders zorgen ervoor dat je financiën worden uitgevoerd. Dat de noodzakelijke regelingen worden getroffen en dat jouw administratie op orde komt. Zij nemen jouw taken over. Een rechter beslist of jij recht hebt op beschermingsbewind.

Bewindvoerders
Elles Visser
Erik Wals
Bram Vat
Erna de Goede

Eropaf! is en blijft kritisch ook op ons eigen werk. We onderzoeken wat er beter kan in de praktijk en hoe dat dan kan. Ook onderzoeken we hoe de regelingen in elkaar zitten en of daar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. 

Onderzoeker
Catelijne Akkermans

Ons bestuur weet ons te inspireren om onze doelen te bereiken. Zij hebben ervaring in het veld en ondersteunen ons waar nodig. Zij houden ons scherp en zijn onze steun en toeverlaat om zaken voor elkaar te krijgen.

Bestuur
Martin Stam, voorzitter
Jeroen Boudewijn, penningmeester
Christophe Geuskens, secretaris
Nathalie Boerebach

Volg ons:
© Stichting Eropaf! 2017