Eropaf! Ondersteuning zoekt een assistent-bewindvoerder óf bewindvoerder

Eropaf! Ondersteuning Amsterdam is op zoek naar een assistent-bewindvoerder (MBO4) óf een bewindvoerder (HBO) die zich aangesproken voelt door onze visie.

Wat is Eropaf!?
Eropaf! stelt als onafhankelijke organisatie in het sociaal werk vanzelfsprekendheden hoe organisaties en systemen met mensen omgaan ter discussie, vanuit de overtuiging dat iedereen meetelt en aangesproken kan worden op talenten.

Als bewindvoerders nemen we de financiën van onze klanten over. We regelen dat de schulden van onze klanten gesaneerd worden. En we begeleiden onze klanten naar financiële zelfstandigheid als dat kan. Of naar meer regie op onderdelen van hun financiële leven. Soms kan dat niet anders dan onder de paraplu van het beschermingsbewind. Soms zijn er lichtere maatregelen mogelijk.

Onderling zijn we gericht op samenwerking en versterking van elkaar. Eropaf! is een organisatie zonder winstoogmerk.

Eropaf! beschermingsbewindvoerders zijn uitgesproken maatschappelijke ondernemers.


Wie zoeken we?
Eropaf! Ondersteuning Amsterdam is op zoek naar een assistent-bewindvoerder (MBO4) óf een bewindvoerder (HBO) die zich aangesproken voelt door onze visie.

Als Assistent Bewindvoerder werk je nauw samen met een beschermingsbewindvoerder. Je verzorgt de post, je zorgt er voor dat de dossiers van de klanten actueel zijn.
Je correspondeert met leveranciers, schuldeisers en de overheid.
Je vraagt bijzondere bijstand aan of kwijtschelding van de gemeentebelastingen. Je staat klanten te woord via whatsapp en de telefoon.

Als bewindvoerder heb je de regie over een aantal eigen klanten. Je kent hun persoonlijke situatie en regelt zoveel als mogelijk in overleg met de klant hun financiën. Dat kan gaan tot het afsluiten van een telefoonabonnement, tot de verkoop van een huis, het afhandelen van een erfenis of het
voorkomen van een ontruiming. Als er schulden zijn, zorg je dat klanten zo snel mogelijk in een schuldregeling terecht komen. De werkzaamheden zijn afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk.


Functie-eisen
• Een afgeronde opleiding op MBO4 niveau* (assistent) of een opleiding op HBO-niveau** (bewindvoerder). Je voldoet aan de kwaliteitseisen van het Kwaliteitsbureau CBM.

• Je bent goed administratief onderlegd en vindt administratie leuk. Je kunt goed met de computer omgaan.

• Je gaat respectvol en zonder oordeel om met een diverse groep van klanten.

• Je kunt goed zelfstandig werken, je bent initiatiefvol en je staat voor onze klanten.

• Goeie communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

• Je staat stevig in je schoenen, je bent begripvol en je bent duidelijk.

• Je werkt nauwkeurig en systematisch, ook als het druk is.


Aanbod
Je komt te werken in een team van 3 bewindvoerders met veel ervaring met bewindvoering, schuldhulpverlening en maatschappelijk werk.

Een gespreid bedje is het bij Eropaf! nooit. Wel krijg je alle ondersteuning om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Het gaat om een vacature van 24 uur tot maximaal 32 uur per de week. Bruto salaris bij een fulltime baan is tussen de €2000 en €3400 per maand.


Contactgegevens
Spreekt de functie je aan? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar mahdioui.bewind@eropaf.nl
Voor meer informatie, neem dan contact op met Darifa El Mahdioui, 06- 24 27 63 29.*MBO 4: (bedrijfs-)administateur/bedrijfsadministratie, commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen, juridisch-administratief dienstverlener, junior assistent-accountant, medewerker HRM, sociaal-culureel werker, sociaal-maatschappelijk dienstverlener, (sociaa) juridisch medewerker

** HBO: accountancy, (international) business administration/bedrijfsadministratie, bedrijfskunde
MER, financial services management, fiscaal recht, fiscaal recht en economie, fiscale economie, hborechten, hogere juridische opleiding, lerarenopleiding 2e graad (algemene) economie, maatschappelijk werk en dienstverlening, management en economie en recht (MER), sociaalpedagogische hulpverlening, sociaal-juridische dienstverlening, vakopleiding kandidaatgerechtsdeurwaarder