Met persoonlijke ondersteuning en online hulp weer zelf aan het roer

Stichting Eropaf! Ondersteuning is een organisatie zonder winstoogmerk. Wij bieden cliënten op verschillende manieren ondersteuning bij het (weer) maximaal grip krijgen op de eigen financiën.

Daarbij gebruiken we digitale instrumenten en persoonlijke ondersteuning om cliënten zelf weer aan het roer te krijgen en duurzaam financieel beheer te voeren. Denkt u hierbij aan online coaching, het gebruik van Skype en het gebruik van een online kasboek.

Onze ‘light’ variant is Eropaf! Ondersteuning, de zwaardere variant is Eropaf! Beschermingsbewind. Wij streven ernaar onze cliënten zo veel mogelijk aan het roer te laten of zo snel mogelijk aan het roer te krijgen.

Duurzaam financieel beheer

Wij gaan voor gelijkwaardige klantcontacten, waarin beiden hun ervaring en kennis inbrengen. Onze betrokkenheid is zo lang als nodig en zo kort mogelijk als kan. We willen klanten zo snel mogelijk weer op weg helpen naar financiële zelfstandigheid. Doordat we je aanleren hoe je dan (weer) zelf kan. Verantwoord en duurzaam financieel zelfbeheer is ons doel.

Volg ons:
© Stichting Eropaf! 2017